EN UTVECKLANDE ARBETSPLATS Vårt tänk i matsalen är att du som gäst ska känna att du är hemma hos en god vän. Att stämningen är familjär betyder inte att service inte tas på allvar. Vi älskar den klassiska skolan och känner en stolthet över yrket. Vad det gäller vin och dryck satsar vi på att det ska vara ett roligt utbud med en bred variation. Vi gillar klassisk Bourgogne men också Pet Nat, älskar hantverksöl men såklart också en god drink.
Maten har en fot i det franska köket, men starkt inspirerad av Japan och lagas helst med svenska råvaror. Vi har aldrig satt ett koncept på köket eller restaurangen för vi vill inte sätta oss i ett fack, utan vill känna en konstant kreativ frihet där allt är tillåtet.
Här gör vi vårt bästa för att hjälpas åt. En bartender kan ta en matbeställning, servisen kan packa godis till försäljning, restaurangchefen kan hoppa in i kallskänken eller ta luckan i varmköket, diskaren hjälper till att lägga tallrikar och krögaren viker tvätt. DoMa och Bar DoMa är en produkt av 2 år i ovissa tider där vi alla förstod att det var det som krävdes. Vi ska ha kul och trivas på jobbet och du ska känna att du utvecklas. Det är minst lika viktigt som att gästerna är nöjda.
Vill du jobba med oss? Just nu söker vi: -kock -servitris/ servitör