Mån – Tis: stängt | Ons – Lör: 17:00 – 23:00 | Sön: 16:00 – 22:00

En lärande arbetsplats

På DoMa är arbetslaget i köket fördelat på lika många kockar som konditorer. Tanken är helt enkelt att personalen ska ha möjlighet att utvecklas inom sitt hantverk och få träna på att lära ut och utvecklas även där. Det kommer ta längre tid i början men vilken vinning för restaurangen när alla i köket kan baka det som ska bakas och de morgonpigga konditorerna kan sätta igång en fond först innan de börjar baka av de första bullarna. Så svårt är det ju inte. Bara man visar ordentligt och har tålamod. Det här är ett experiment. Vi hoppas att det ska fungera.

Kockrockar kommer även florera i matsalen. Att en irriterande köksklocka ska plinga på en servis har länge varit standard, även för oss. Nu satsar vi istället på att hjälpa till från köket.

Det kanske inte blir 100 procent korrekt, med det är inte den typen av restaurang heller. Vi ska ha kul och trivas på jobbet. Det är minst lika viktigt som att gästerna är nöjda. Vårt tänk i matsalen är att du som gäst ska känna att du är hemma hos en god vän. Men att stämningen är familjär betyder inte att service inte tas på allvar. Vi älskar den klassiska skolan och känner en stor stolthet över yrket. Vad gäller vin och dryck i allmänhet har vi satsat på att ska ett roligt utbud med en bred variation. Vi gillar klassiska såväl som naturliga viner och spännande öl så därför kan du räkna med att hitta det på dryckeslistan.

Vill du jobba med oss?

Maila info@doma.se och märk mailet med JOBB