LUNCH Vecka 24
lunchen serveras med nybakat milkbread
-varmrätter-
RAMSLÖKSPASTA 165
sparris, parmesan & pistage
BIFF TAGLIATA 195
friterad potatis, syltad tomat, kapris, gröna blad, färskost & rostad vitlök
QUENELLER 215
pilgrimsmussla, gös, färskpotatis, gremolata, fänkål, vitvinssås med havskräfta & ostron
REGNBÅGSSALLAD 175
rädisa, gurka, krämkokt ägg, rågbrödsflarn & örtmajonnäs
TARTAR 245
nötinnanlår, kålrabbi, ramslök, pan cristal, parmesan & pommes
-snacks-
JORDÄRTSKOCKSKRISP 160
Wrångebäcksost & lingonpicklad lök
TRYFFELTOAST 165
brioche, sommartyffel, svampduxelle & Havgus
-förrätt-
TARTAR 145
nötinnanlår, kålrabbi, ramslök, pan cristal & parmesan
-sides-
GRÖNA BLAD 60
lökvinägrett
POMMES 50
-dessert-
FLÄDERBÄRSTARTLETT 50
fläderbärsglass, maräng, björnbär, mandel & kardemumma
MINI-PRINSESSTÅRTA 70
vaniljkräm, Tjällmorasylt & marsipan
KAFFEGODIS 30