LUNCH V. 21
serveras med nybakat milkbread
-varmrätter-
TORTELLONI 175
Västerbottensost, stekt svamp, ramslök & ricotta
FLÄSKSCHNITZEL 185
tomatsås, fermenterad kålrabbi, sesam, gröna skott, koriander & yuzumajonnäs
STEKT SEJ 185
färskpotatis, nykokta primörer & havskräftsbisque
RAMSLÖKSGNOCCHI 175
vit & grön sparris, purjolök & syltad tomat
”VITELLO TONNATO”
RENTATAKI 205/KRONÄRTSKOCKA & SVAMP 175
gröna blad, rökt makrill, kapris, parmesan & oliver
TARTAR 245
nötinnanlår, kålrabbi, friterad kapris, krispig potatis, dragon, lökmajonnäs & pommes
-snacks-
JORDÄRTSKOCKSKRISP 160
Wrångebäcksost & lingonpicklad lök
TRYFFELTOAST 165
brioche, sommartyffel, svampduxelle & Havgus
-förrätt-
TARTAR 145
nötinnanlår, kålrabbi, friterad kapris, dragon, lökmajonnäs & krispig potatis
-sides-
GRÖNA BLAD 60
lökvinägrett
POMMES 50
-dessert-
CITRONMARÄNGPAJ 50
mandel & fläder
MINI-PRINSESSTÅRTA 65
vaniljkräm, Tjällmorasylt & marsipan
KAFFEGODIS 30