ODLINGEN
2012 började vi beställa fröer och började plantera de första bärbuskarna på Ingarö. För varje år har odlingen, vårt intresse för den, och vår kunskap växt sig större och större. Idag odlar vi i två dussin pallkragar och våra buskar och träd ger oss mer än 20 olika sorter. Tanken var alltid att det en dag skulle hamna på tallrikarna på vår framtida restaurang.

I takt med restaurangens tillväxt växte även våra ambitioner. Under våren 2021 fick vi generöst nog låna mark att odla på, 5 minuter från vår egna odling. Här odlar vi kålsorter, rotsaker, och jordgubbar på friland och självfallet planerar vi menyn utifrån vad som erbjuds vecka för vecka. Under hösten är svampplockning i Stockholms omnejd och plock i DoMas vänners trädgårdar återkommande helgaktiviteter.

På menyn kan du läsa mer exakt om vad som kommer från Ingarö just nu. Under vintern har vi endast preserverade och fryst frukt och bär från Ingarö. Fram tills vår och försommar kommer igång köper vi fantastiska grönsaker från bland annat Mia på Lilla Labäck utanför Lidköping och från några av de allra bästa odlarna i Europa. 

På menyn kan du läsa mer exakt om vad som kommer från Ingarö just nu. Vi ser fram emot att servera våra gäster mer och mer från vår egen odling över åren som kommer.

Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vin-restaurangerna i Stockholm.

ÖPPETTIDER

TIS-FRE:
11.30-14 & 17.00-23.00

LÖR:
17.00-23.00

SÖN-MÅN:
STÄNGT

RESTAURANG DOMA

Nybrogatan 48
114 40 Stockholm

telefon
08-684 292 82

mail
info@doma.se

Copyright Doma ©