TVÅ MENYER- TVÅ UPPLEVELSER I MATSALEN PÅ DoMa
I Matsalen på DoMa presenterar vi två fasta menyer som båda speglar vår matfilosofi – men på olika sätt. Det ger dig möjlighet att välja den smakresa som passar dig bäst.
KLASSIKERMENY
En hyllning till de rätter som våra gäster älskar och som kommit att definiera DoMa. Här hittar du tidlösa favoriter, tillagade med omsorg och precision – rätter som står sig över tid och som många återvänder till, gång på gång.
Pris: 980
SÄSONGSMENY
En levande meny där råvarorna visar vägen. Den förändras i takt med årstiderna och inspireras av det som är i säsong just nu. Råvaror från vår egen odling på Ingarö, växthuset på innergården och från våra nära samarbeten med småskaliga producenter. Det här är vårt kreativa utlopp!
Pris: 1360
DRYCK
Båda menyerna kan kombineras med noggrant utvalda dryckespaket som lyfter varje rätt och förhöjer helhetsupplevelsen.
klassikermeny
-
LÖJROMSTARTLETT
pepparrot & Batakpeppar
-
RAVIOLI
jordärtskocka, salvia
& smörad grönsaksbuljong -
RENTATAKI
kantarell, blomsterkrasse, fisksås & rensky
-
PIGGVAR
zucchini, majs, jalapeño
& kyckling -
PAIN PERDU
mjölkgelato & krusbär
-
MINI-PRINSESSTÅRTA
tjällmorasylt, vaniljgrädde & marsipan
höstmeny
-
CAVIARSTRUT
libbsticka & knipplök
-
JORDÄRTSKOCKSKRISP
Wrångebäcksost & lingon
-
BLÄCKFISK
pepparrot, gurka, äpple & grädde
-
DUMPLING
blåmussla, fänkål, agretti, krondill & havsbuljong
-
HAVSKRÄFTA & KALVBRÄSSmandel, grönkål & sauce vin jaune
-
TOMATVATTENzucchini, tomat, gurka & verbena
-
HJORT
majs, gulbeta, svarta vinbär & hjortsky
-
ÄNGSSYRASORBET
svartvinbärsbladsgranité
-
SMULTRONMARÄNG
kalvdans, jordgubbe, gatkamomill & Josefinkaka
-
GODISBRICKA
lägg till
-
TRYFFELTOAST 110
brioche, svamp & årstidsost
-
CHOUX AU CRAQUELIN 185
Gnalling, plommon, bigarrå & Macvin
ÖPPETTIDER
ONS-LÖR:
17.00-23.00
SÖN-TIS:
STÄNGT