På Alla hjärtans dag 2014 välkomnade vi de första gästerna hem till vår lägenhet på en brunch. Några veckor tidigare hade ett bolag registrerats och Do (rotea) Ma (lmegård) blev DoMa.

Helgerna bokades snabbt upp och efter 1 år hade vi öppet för slutna sällskap nästan veckans alla dagar. Någon gång hade vi en rysk gäst som berättade att DoMa betydde hemma på ryska. Nu fick namnet dubbel mening.

Efter att vår äldsta son Truls kom var vi tvungna att återta vår lägenhet. Vi valde att istället fokusera på att hitta en ordentlig restauranglokal och under tiden köra catering. I samband med detta släppte Tea sin kokbok ”Desserter!”, började jobba med TV4 och Kökets baktips och som matredaktör för Roy Fares program United States of Cakes och Dessertmästarnas jul. Viktor startade ett eget företag och började bygga möbler, främst bord från spillbitar och gamla vinlådor. Borden hittar ni idag i restaurangen och i baren.

Sommaren 2018 föddes vår andra son Love. Som bebis satt han med på varenda byggmöte för det som skulle bli DoMa. DoMa är vårt förlängda hem och det som tidigare hängde på våra väggar hemma hänger nu i restaurangen och våra barn springer alldeles för ofta runt i ”deras” restaurang.

Under projekteringen fanns en dröm att så småningom växa sig större. Trots pandemin gick den drömmen i uppfyllelse. I september 2021 öppnade vi Bar DoMa i källaren. Ett tacksamt tillskott med en större dryckesprofil, nytt kök, en rymligare lokal med separat meny och stimmigare stämning.

Varmt välkomna hem till oss!
Tea Malmegård & Viktor Lejon

Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vin-restaurangerna i Stockholm.

ÖPPETTIDER

TIS-FRE:
11.30-14 & 17.00-23.00

LÖR:
17.00-23.00

SÖN-MÅN:
STÄNGT

RESTAURANG DOMA

Nybrogatan 48
114 40 Stockholm

telefon
08-684 292 82

mail
info@doma.se

Copyright Doma ©