Skip to main content

DoMa
DoMa är familjeföretag som drivs av Tea Malmegård och Viktor Lejon. De träffades 2006 på då 2 stjärniga Edsbacka Krog där Tea skulle påbörja sin allra första praktikplats och Viktor jobbade som sous-chef. Under åren har de jobbat på varsina håll och tillsammans på stjärnkrogar i Stockholm och New York men det var en gemensam dröm som startade under de tuffa hundåren om något lite enklare som en dag skulle få bli verklighet.

2014 öppnade DoMa upp som en supperclub med fokus på brunch och middag i deras vardagsrum. Med åren växte ambitionen och i februari 2020 öppnade de upp dörrarna till en egen krog, lägligt nog i samma fastighet. Men ingen vidare tajming visade det sig… Men hjälp av take away kassar, helgpaket, påsklådor, julklappar, en och annan ommöblering, fantastisk personal, justerade öppettider men framförallt de mest lojala gästerna någonsin tog sig restaurangen igenom den tiden starkare än någonsin.

Hösten 2021 öppnades Bar DoMa upp vägg i vägg. Ett större och stökigare ställe, en rymligare lokal, ett nytt kök med en helt egen meny men framförallt med ännu mer fokus på dryck.

DoMa är en långsiktig satsning. Vi tror på hållbarhet i alla led. Vi gör vårt bästa för att jobba med de allra bästa leverantörerna, jobba svinnsmart och i en hållbar arbetsmiljö. Det hoppas vi ska känna när du som gäst besöker oss.

Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vin-restaurangerna i Stockholm.

ÖPPETTIDER

TIS-FRE:
11.30-14.00
17.00-23.00

LÖR:
17.00-23.00

SÖN-MÅN:
STÄNGT

RESTAURANG DOMA

Nybrogatan 48
114 40 Stockholm

telefon
08-684 292 82

mail
info@doma.se

Copyright Doma ©