-avsmakningsmeny-
JORDÄRTSKOCKSKRISP
Wrångebäckskräm & lingonpicklad lök
TRYFFELTOAST
brioche, vintertryffel, svampduxelle & Havgus 12
SNURRAD RÅRAKA
Kalixlöjrom, syrad lök, pepparrotssmetana & Batakpeppar
RAVIOLI
jordärtskocka, grönsaksgrädde, hasselnötter & brynt salviasmör
DOVHJORT
smörbakad rotselleri, rödbeta, skysås med Concord-vinäger & svarta vinbär
DRUVSORBET
svartvinbärsbladsgranité
VARMA HJORTRON
mandelmussla, vårbroddsglass, Josefinkaka & lättvispad grädde
CHOKLADPRALIN
1100:- per person
-dryckespaket-
2021 Mont ”Chenin Sec”
Domaine de Juchepie
Loire, Frankrike
2022 Mâcon-Bussières
Verget
Bourgogne, Frankrike
2021 Barbera d’Alba
Sandrone
Piemonte, Italien
2020 Rame Tradition
Château la Rame
Bordeaux, Frankrike
790:- per person
-snacks-
TARTLETT 120
färskost, bränt fänkålsfrö, pumpa & vinteräpple
BLÅMUSSELSKAGEN 90
blåmussla, tomatmajonnäs & dill
JORDÄRTSKOCKSKRISP 160
Wrångebäckskräm & lingonpicklad lök
TRYFFELTOAST 165
brioche, vintertryffel, svampduxelle & Havgus 12
-mindre rätter-
SNURRAD RÅRAKA 320
Kalixlöjrom, syrad lök, pepparrotssmetana & Batakpeppar
PILGRIMSMUSSLA 220
vintersallad, blodapelsin & umebushisesam
HAVSKRÄFTA 215
havskräftsbisque & fermenterad kålrabbi
-större rätter–
RAVIOLI 320
jordärtskocka, grönsaksgrädde, hasselnötter & brynt salviasmör
SKALDJURSDUMPLING 395
pilgrimsmussla, havskräfta, tomat, saffran & skaldjursbuljong
DOVHJORT 420
smörbakad rotselleri, rödbeta, skysås med Concord-vinäger & svarta vinbär
-desserter-
VINBÄR 145
svartvinbärsglass, rödvinbärsmaräng & vinbärsbladsgranité
DRUVSORBET 135
ångad marängpuff & rostat bovete
GRANGLASS 155
varm kolasås & salt maräng
VARMA HJORTRON 145
mandelmussla, vårbroddsglass, Josefinkaka & fløde 48%
MINI-PRINSESSTÅRTA 95
ÖPPETTIDER
19-21/12 17.00-23.00
STÄNGT ÖVER JUL & NYÅR
MATSALEN ÖPPNAR IGEN 7/1