LUNCH V. 18
serveras med nybakat milkbread
-varmrätter-
TRYFFELPASTA 175
stekt svamp & Parmesan
FLÄSKSCHNITZEL 225
sallad, lökvinägrett, salladslök, skysås & Café de Paris-smör
FISKSOPPA 195
bakad regnbåge & sej, potatis, syltad tomat, fänkål, krutonger, aioli & havskräftssås
HJORT-WALLENBERGARE 215
mandelpotatispuré, pressgurka bryntsmör & rårörda lingon
SPARRISSALLAD 175
kornbulgur, ämnesgurka, blomkål, kålrabbi & marconamandlar
TARTAR 245
nötinnanlår, kålrabbi, friterad kapris, krispig potatis, dragon & lökmajonnäs
-snacks-
JORDÄRTSKOCKSKRISP 160
Wrångebäcksost & lingonpicklad lök
TRYFFELTOAST 165
brioche, sommartyffel, svampduxelle & Havgus
-förrätt-
TARTAR 145
nötinnanlår, kålrabbi, friterad kapris, dragon, lökmajonnäs & krispig potatis
-sides-
GRÖNA BLAD 60
lökvinägrett
POMMES 50
-dessert-
CITRONMARÄNGPAJ 50
mandel & fläder
MINI-PRINSESSTÅRTA 65
vaniljkräm, Tjällmorasylt & marsipan
KAFFEGODIS 30