Välkomna till vårt vardagsrum!
Vi har alltid velat att DoMa ska kännas som att komma hem till någon, och vi vill påstå att den känslan är fulländad här i baren. Här börjar ni kvällen innan ni går upp till matsalen för middag eller avslutar med en drink och något sött från godis/avec vagnen. 
Baren är självklart även till för dig som bara vill smita in på ett glas, dricka en drink, eller äta en hel middag. 
Menyn är uppbyggd med mindre rätter, både salta och söta. I baren möts ni av fantastiska drinkar, en intressant vinlista och hög mysfaktor. Alla menyer hittar ni i menyfliken.
Vi har gott om drop in platser, men boka gärna bord om ni önskar äta middag. Bokar ni bord kommer ni att bli placerade vid “vanliga bord och stolar, ingen bardisk eller sittandes på barstolar”

I baren har vi även möjlighet att ta emot större sällskap. Är ni flera än 8 personer sätter vi mer än gärna ihop en meny åt er, där köket ber om fria händer och ni delar på allt vid bordet (efter eventuella allergier).
Meny 560kr pp. 

Brunch
På Lördagar serverar vi brunch. Här bokar man bord om man önskar äta vår brunchmeny 380kr pp. Självklart går det bra att bara droppa in för ett glas, något snacks eller något sött. 
Menyn hittar du under menyfliken. 

Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vin-restaurangerna i Stockholm.

ÖPPETTIDER

ons-fre:
17.00-01.00

lör:
11.30-14.30 & 17.00-01.00

sön-mån:
Stängt

RESTAURANG DOMA

Nybrogatan 48
114 40 Stockholm

telefon
08-684 292 82

mail:
info@doma.se

Copyright Doma © 2021