Skip to main content

EN UTVECKLANDE ARBETSPLATS
Vårt tänk i matsalen är att du som gäst ska känna att du är hemma hos en god vän. Att stämningen är familjär betyder inte att service inte tas på allvar. Vi älskar den klassiska skolan och känner en stolthet över yrket. Vad det gäller vin och dryck satsat vi på att det ska vara ett roligt utbud med en bred variation. Vi gillar klassisk Bourgogne men också Pet Nat, älskar hantverksöl men såklart också en god drink.

Maten har en fot i det franska köket, starkt inspirerad av Japan men lagas helst med svenska råvaror. Vi har aldrig satt ett koncept på köket eller restaurangen för vi vill inte sätta oss i ett fack utan känna en konstant kreativ frihet där allt är tillåtet. 

Här gör vi vårt bästa för att hjälpas åt. En bartender kan ta en matbeställning, servisen packa godis till försäljning, restaurangchefen hoppar in i kallskänken eller ta luckan i varmköket, diskaren hjälper till att lägga tallrikar och krögaren viker tvätt. DoMa och Bar DoMa är en produkt av 2 år i ovissa tider där vi alla förstod att det var det som krävdes.  Vi ska ha kul och trivas på jobbet och du ska känna att du utvecklas. Det är minst lika viktigt som att gästerna är nöjda.

Vill du jobba med oss? 
Maila info@doma.se och märk mailet med JOBB

Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vin-restaurangerna i Stockholm.

ÖPPETTIDER

SOMMARSTÄNGT!

BAR DOMA

Nybrogatan 48
114 40 Stockholm

telefon
08-684 292 82

Mail:
info@doma.se

Copyright Doma ©